Βιομηχανική Co. β-πακέτων Guangzhou, ΕΠΕ.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Κίνα Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είναι πολύ καλή επιχείρηση. μου προσφέρουν την πολύ καλή ποιότητα, τη λογική τιμή και το γρήγορο χρόνο παράδοσης.

—— Ceyhan

Η αυτόματη μηχανή συσκευασίας καρυκευμάτων του Ruijia είναι πολύ καλή, υψηλή επίδοση, ανθεκτική.

—— Weree του Ντάνιελ

Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd.

1 2
Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd. Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : V-Pack
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 4,000,000-5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Βιομηχανική Co. β-πακέτων Guangzhou, ΕΠΕ (κώδικας αποθεμάτων: 832914), προηγούμενο όνομα: Η Co. εξοπλισμού συσκευασίας β-πακέτων Guangzhou, ΕΠΕ ήταν
καθιερωμένος το Σεπτέμβριο του 2006. Λόγω της ανάγκης της ανάπτυξης επιχείρησης, που εγκρίθηκε από τα σχετικά τμήματα, η επιχείρηση ολοκλήρωσε τη μεταρρύθμιση εταιρικής συμμετοχής, και άλλαξε επίσημα το όνομά της όπως: Εταιρία ΕΠΕ βιομηχανίας Guangzhou V-pack. Τον Ιούλιο του 2015, το β-πακέτο απαριθμήθηκε επίσημα στο νέος-τρίτο χρηματιστήριο πινάκων.

Το β-πακέτο, μια εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, εστιάζει στην Ε&Α των εξοπλισμών, φαρμακείο και ιατρικά συσκευάζοντας μηχανήματα, για τη μεγάλη βιομηχανία υγείας. Προϊόντα συμπεριλαμβανομένου:
-- Μεγάλες/μέσες/μικρές μηχανές συσκευασίας για decoction τα κομμάτια και τα υλικά σκονών.
-- Αυτόματη συσκευάζοντας γραμμή μπουκαλιών για το ανώμαλο υλικό (σκόνη, κόκκος & χάπι).
-- Μεγάλη βιομηχανία υγείας, όπως, εξοπλισμοί προεπεξεργασίας και υγιής συσκευάζοντας γραμμή κ.λπ. τροφίμων πολυ-υλικών.
-- Το αυτόματο ζύγισμα, που συσκευάζει, ολοκληρώνει τα σύνολα εξοπλισμού παραγωγής για τα τρόφιμα, την ιατρική, τη χημική βιομηχανία και τα ανώμαλα υλικά.

Τον Ιούνιο του 2015, β-πακέτο που επενδύονται και Sichuan οργάνωσης Co. βιομηχανίας τροφίμων β-πακέτων, ΕΠΕ στο βιομηχανικό πάρκο Tongjiang, επαρχία Σισουάν. Κυρίως η φυσική οργανική τροφή προϊόντων, εν τω μεταξύ, καθιερώνει, εκλαΐκευση επίδειξης και εφαρμογή η πλατφόρμα, η οποία ενσωμάτωσε την παραγωγή και τις πωλήσεις ως έξυπνη λειτουργία για τα γεωργικά και προϊόντα περιθωρίου (συμπεριλαμβανομένης της κινεζικής βοτανικής ιατρικής). Αυτό καλύπτει: οδηγός εγκαταστάσεων, γεωργική διαβούλευση τεχνολογίας μηχανοποίησης και εκπαιδευτικός, οικολογική οργανική τροφή, η εφαρμογή και η εκλαΐκευση της παραγωγής και της έξυπνης πλατφόρμας πωλήσεων για τη παραγωγή προϊόντων υγείας ομολογίας τροφίμων ιατρικής, η επίδειξη και η εκλαΐκευση του εργοστασίου επεξεργασίας και της πλατφόρμας πωλήσεων. Με βάση τις ανάγκες της ανάπτυξης του προγράμματος, το β-πακέτο θα αυξήσει επίσης την επένδυση στις εγκαταστάσεις προεπεξεργασίας των τροφίμων και της κινεζικής βοτανικής ιατρικής, για να χτίσει μια σύγχρονη παραγωγή και επεξεργασία της βάσης για γεωργικό και τα προϊόντα περιθωρίου.

Τον Αύγουστο του 2015, οργάνωση β-πακέτων μια επιχείρηση κλάδων σε Guangzhou, που ονομάζεται Guangzhou Rui Yue Jia τον ειδικό εξοπλισμό που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ, που εστιάζει στους εξοπλισμούς χαρακτηρισμού για τη μεγάλη βιομηχανία υγείας:  κωδικοποίηση & χαρακτηρισμός του εξοπλισμού, προϊόντα αναλωσίμων εκτύπωσης κώδικα (καυτό φύλλο αλουμινίου σφράγισης, θερμική κορδέλλα μεταφοράς, καυτός ρόλος μελανιού και συσκευάζοντας ταινία, κ.λπ.). Το Δεκέμβριο του 2016, το β-πακέτο αγόρασε την επιχείρηση SMZX στην οργάνωση η ξηρότερη γραμμή παραγωγής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Ruijia Industrial Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Ding

Φαξ: 86-20-82023317

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς